logo

U-17’de son hafta..

U-17’de son hafta..

Elit Lig için mücadele edilen U-17 liginde Vezirköprü Belediyespor son düzlükte.
Bu hafta oynayacağı karşılaşmadan puan alması halinde ya da, 1 farkla yenilmesi halinde Elit Lig’e kalacak olan Vezirköprü Belediyespor, evinde oynayacağı Samsun Büyükşehir Belediyesi maçına seyircisini de bekliyor. Ligde ilk iki takım Türkiye Şampiyonası grubuna da kalacak. Karşılaşma cumartesi günü saat 16.30’da..

Samsun U-17 Amatör Liginde mücadele eden Vezirköprü Belediyespor geçtiğimiz hafta oynadığı ilk maçta Yenidoğanspor’u 8-1 yendi.
Canik’te oynanan maçın ilk yarısında Muhammet Talha Tekel ve Mert Sayar’ın golleriyle 2-0 üstünlük sağlayan Vezirköprü Belediyespor ikinci yarıda Recep Karaca (2), Ahmet Can Kayış, Rahmi Yılmaz ve Sefa Boynukısa’nın (2) golleriyle farka gitti.
Haftanın ikinci maçında Havza’da Havza Belediyespor ile karşılaşan U-17 gençlerimiz karşılaşmadan da 5-1 üstün ayrıldı.
Maçın ilk yarısında 1-0 geriye düşen gençlerimiz Rahmi Yılmaz ve Muhammet Talha Tekel’in golleriyle soyunma odasına 2-1 üstün girdi.
Maçın ikinci yarısında oyunda üstünlüğünü iyice hissettiren Vezirköprü Belediyespor Sefa Boynukısa, Ahmet Can Kayış ve Hakan Dilek’in golleriyle karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.
Vezirköprü Belediyespor U-17 takımı aldığı bu iki önemli galibiyetle son haftaya 29 puanla ikinci sırada girmeyi de başardı.
İlk 3 takımın Elit lige girmek için mücadele ettiği U-17’de son hafta Vezirköprü sahasında Samsun Büyükşehir’i konuk edecek. Vezirköprü bu karşılaşmadan 1 farkla yenik ayrılsa bile bir üst lige çıkacak.
Vezirköprü’nün olası diğer rakibi Fenerspor ise deplasmanda Yenidoğan ile karşılaşacak. Ligden çıkmayı garantileyen Atakum Belediyespor ise çıktığı tüm maçları kazanarak topladığı 39 puanla rahat şekilde Kolpınar ile karşılaşacak.

Share
277 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?