logo

Vezirköprülü il birincisi atletler Samsun’u Tokat’ta Temsil Edecek

Vezirköprülü il birincisi atletler Samsun’u Tokat’ta Temsil Edecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atletizmi geliştirme projesi kapsamında Samsun’da düzenlenen Kros İl Birinciliği’ne Vezirköprülü öğrenciler damga vurdu.
Samsun’da düzenlenen ve 95 sporcunun kayıt yaptırarak 62 sporcunun yarışa girdiği Canik Doğu Park’ta gerçekleştirilen U14 kategorisindeki Kros il birinciliği müsabakalarında U14 erkeklerde 1.’lik ve 3.’lük Vezirköprü’nün olurken, U14 Kızlarda ise 2.’lik, 3.’lük, 4.’lük ve 5.’lik Vezirköprülü sporcuların oldu.
İlçemizden Adatepe ve Çekalan Ortaokulu öğrencilerinin katılarak başarı sağladığı müsabakalarda, U14 Erkekler Kategorisinde Çekalan Ortaokulu öğrencisi Mustafa Bütün birinci olurken Adatepe Ortaokulu’ndan Oğuzhan Öztaş ise üçüncü oldu.
U14 Kızlar Kategorisinde yarışarak ilk beş arasında ikinci olan Nezire Kalyoncuoğlu, üçüncü Edanur Kaya, dördüncü Ayşenur Kıvrak ve beşinci Şeydanur Gazi ise ilçemize kızlar kategorisinde madalya kazandıran isimler olarak belirlendi.
Dereceye giren tüm öğrencilerin Tokat’ta düzenlenecek olan müsabakalarda ilçemizi temsil edeceği öğrenildi.
Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Adatepe Ortaokulu ve Çekalan Ortaokulu Okul Müdürleri Ali Yaman ve Erhan Bayri, Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Okan Kepenci ve öğrencileri tebrik ettiğini, başarılarının devamını dilediğini belirtti.

Share
356 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?