logo

Kaymakam Kudret Kurnaz’ın Tayini Çıktı Vali Yardımcısı geliyor..

Kaymakam Kudret Kurnaz’ın Tayini Çıktı Vali Yardımcısı geliyor..

2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle ilçemize atanan Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz, 2021 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamlığı’na atandı.

2021 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 624 Mülki İdare Amiri’nin görev yeri değiştirilirken Mülki İdare Amirlerinin arasında Vezirköprü Kaymakamı Kudret Kurnaz da yer aldı.

Kurnaz’ın, 2021 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamlığı’na atanmasının ardından Vezirköprü Kaymakamlığı’na ise Adıyaman Vali Yardımcısı Halid Yıldız atandı.

Cinbir, Vali Yardımcısı oldu
İlçemizde 1999-2003 yılları arasında görev yaptıktan sonra Manisa-Kırkağaç, Bolu-Gerede, İstanbul-Bahçelievler, Ankara-Gölbaşı, Mersin-Silifke Kaymakamlıkları’nda bulunan ve ardından Kocaeli-İzmit Kaymakamlığı’na atanan Şevket Cinbir ise Samsun Vali Yardımcısı oldu.

Arslan da Vali Yardımcısı oldu
İlçemizde 2005-2008 yılları arasında Vezirköprü Kaymakamlığı, ardından ise Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerini yapmış olan Adem Arslan Adana Vali Yardımcılığı görevine atandı.
Halid YILDIZ Kimdir?
1987 yılında İstanbul’da doğdu. 2008 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam etmektedir.
İngiltere Portsmovth Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 2011 yılında Mülki İdare Amirliği Mesleğine Trabzon Kaymakam adayı olarak başladı. Ardından Edirne Meriç, Trabzon Tonya ve Ankara Çamlıdere İlçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerini yapmıştır.
100. dönem kaymakamlık kursuna müteakip Konya Taşkent İlçesinde 2015-2017 döneminde görev yaptı. 2017-2018 yıllarında Şanlıurfa Hilvan ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.
03.09.2018 tarihinde İlimiz Samsat Kaymakamı olarak görev yaptı. 2020 Mülki Amirleri Kararnamesiyle Adıyaman Vali Yardımcısı olarak atanan Halid YILDIZ Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Share
534 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?