logo

Vezirköprü Manifaturacılar Esnaf Odası’nda Başkan Erdem Güven Tazeledi

Vezirköprü Manifaturacılar Esnaf Odası’nda Başkan Erdem Güven Tazeledi

Vezirköprü Manifaturacılar Esnaf Odası Çarşamba günü (bugün) Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.

Atatürk İş Merkezi’nde bulunan Vezirköprü Amatör Sporcuları Geliştirme ve Güçlendirme Derneği’nde yapılan kongre mevcut başkan Önder Erdem liderliğinde tek aday ve tek liste üzerinden gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından Divan üyelerinin seçimi ile devam eden kongrede bilanço gelir gider raporları okunarak oylandı.

Oylamaların ardından konuşma yapan Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı Önder Erdem; “Esnafımız son zamanlarda çok sıkıntılar yaşıyor.” Dedi.
Önder; “Pandemi dönemi yaşadık. 2 senedir esnaflarımız zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadılar. Birçok vatandaşımızı bu hastalık yüzünden kaybettik.
Bu sıkıntıları yaşarken esnafımızın üzerine bir de fatura yükü bindi. Elektrik, doğalgaz faturaları esnafımızı çok zor durumda bıraktı. Bununla ilgili biz geçen yıl birlik başkanımızın başkanlığında, esnaf odası başkanımızla beraber hükümeti temsilen milletvekilleri ile bir toplantı yaptık. Vezirköprü’de tüm başkanlarımız da katıldı bu toplantıya.
Esnafımızın sıkıntılarını talep ve isteklerini ilettik kendilerine. En büyük isteklerden bir tanesi esnafımıza faizsiz krediydi, bir yıl ödemesiz olarak 50 Bin TL krediyi. Buradan ben tekrar bunu hatırlatmak istiyorum. Esnafımızın şuanda böyle bir krediye ihtiyacı var.” İfadelerini kullandı.

Kongrede Önder Erdem’in konuşması sonrası seçime gidildi.

Katılan üyelerin tamamının oyunu alan Önder Erdem başkanlığa yeniden seçilerek güven tazeledi.

Erdem’in başkanlığında oluşan yeni yönetimde, Yönetim Kurulu Asil üyeliğine Ali Sezgin, Murat Bezirgan, Mahir Özgönenel, Ömer Hamurcu, Ferhat Bolat ve Nevzat Yaman seçildiler.

Yedek üyeler ise, Osman Keskin, Abdulkadir Arslan, Atila Türk, Sebahat Aktürk, Serap Şener, İbrahim Çakır ve Ali Erkaplan’dan oluştu.

Denetim Kurulu’nda ise Asil üyeliğe Ömer Faruk Aker, Kerim Çalışkan ve Ahmet Saraçoğlu isimleri seçilirken, yedek üyeler ise Cem İlhan, İsmail Yıldırım ve Tuğçe Ergül olarak belirlendi.

Share
220 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?