logo

Samsun Barosu konserinde Vezirköprü Rüzgârı da Esti

Samsun Barosu konserinde Vezirköprü Rüzgârı da Esti

İlçemizde Pazar akşamı Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen Samsun Barosu Türk Sanat Müziği konserinde Vezirköprü rüzgârı da esti.
Samsun Barosu ve Vezirköprü Belediyesi işbirliğiyle Samsun’da bulunan Vezirköprülü solistlerin de katıldığı Samsun Barosu Türk Sanat Müziği konseri beğeniyle izlendi.

Samsun Barosu Türk Sanat Müziği koro şefi Serkan Varol yönetiminde gerçekleştirilen konserde seslendirilen koro ve solo eserler salonu büyük ölçüde dolduran sanatseverler tarafından beğeni topladı.

İki bölümden oluşan konserde Vezirköprülü isimler Ayşe Cermen ve Hüseyin Sofu’nun seslendirdiği eserler seyircilerden büyük alkış aldı.
Konser sonrası Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’e koro şefi Serkan Varol tarafından plaket takdim edildi.
Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis; “Samsun Barosu Türk Sanat Müziği Konserine katılım sağladık. Birbirinden güzel sanat müziği eserlerini, koromuzun şefi, Serkan Varol yönetiminde ve her biri birbirinden değerli sanata gönül vermiş solist ve koristlerimizden dinledik.
Vezirköprü’de bizlere sanat dolu bir akşam yaşattıkları için koromuza teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.
İlçemizde kültürel faaliyetlerin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz diyerek sözlerini sürdüren Edis, “Katılım sağlayan sanatsever Vezirköprülü hemşehrilerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Share
262 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?