logo

19 Mayısspor’u konuk ediyoruz

19 Mayısspor’u konuk ediyoruz

Samsun Süper Amatör Liginin ikinci yarısının ilk maçında ligden çekilen Samsun Büyükşehir karşısında 3-0 hükmen galip gelerek başlayan Vezirköprü Belediyespor, ikinci haftada 19 Mayıs’ı konuk edecek.

Kendi sahasında Pazar günü oynayacağı maça galibiyet için çıkacak olan Vezirköprü Belediyespor seyircisini 13.30’da sahasına bekliyor.

Ligde Havza Belediyespor haricinde istikrarlı takım bulunmuyor. Diğer tüm takımların istikrarsız oyunları değişik sonuçların oluşmasına nende oluyor. Bir başka deyişle her takım diğerini yenebiliyor. Bu durum, ligde galibiyet serisi yakalayacak her takımın Havza’nın ardından ikinci olma şansını yakalayabileceği anlamına geliyor.

Vezirköprü Belediyespor 19 Mayıs maçıyla başlayan bir seri yakalarsa play-off oynayacak olan takım olabilir. Vezirköprü Belediyespor bundan sonra oynayacağı maçlarda puan ya da puanlar almayı başarabilirse ligi ikinci olarak tamamlayabilir.

Yeter ki, oynayacağımız her maçın çok önemli olduğunu ve inandığımız ve istediğimiz lig ikinciliği için sahada gerekli mücadeleyi verelim.

Oynanacak maçlarda seyircimiz de ligin başındaki gibi tribündeki yerini alıp gerekli desteği verirse, neden olmasın?

Yeni Transferler

Ligin ikinci yarısında Vezirköprü Belediyespor, Kara Samsun’dan Serhat Ateş (santrafor) ve Çarşamba’da oynayan eski futbolcumuz Murat Bedir ile anlaştı.

Teknik Direktör Metin Yılmaz, takıma yeni katılan oyuncuların takıma uyum sağladığını belirtti. Yılmaz, yaklaşık 1 ay süren devre arasını iyi değerlendirdiklerini kaydetti.

Hazırlık Maçı

Cumartesi günü Amasya 1. Amatörde mücadele eden Osmancıkspor ile hazırlık karşılaşması oynayan Vezirköprü Belediyespor maçı Yusuf, Ceyhun ve Ferhat’ın kaydettiği gollerle 3-1 yendi.

Vezirköprü Belediyespor yeni transferleri ve eski futbolcularını kaynaştırarak hazırlık maçında güzel bir sonuç aldı.

Temennimiz bu sonucu ligdeki mücadelelerine yansıtabilmesidir.

 

Share
774 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?