logo

SADES Genel Müdürüne anlamlı ziyaret

SADES Genel Müdürüne anlamlı ziyaret

SADES Genel Müdürüne anlamlı ziyaret

Vezirköprülüler, Ankara’da SADES Genel Müdürü Sacit Ünal ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde SADES Sağlık Turizm Destek Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz Sacit Ünal, Ankara’da düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısında hemşerileriyle buluştu.
Ankara Çankaya Çukurambar’da işletmeciliğini Amasyalı Anıl Günyeli’nin yaptığı Cafe’de gerçekleştirilen programa, Petrol ve Maden İşleri Genel Müdürü Aslan Narin, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Adem Tuncer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Uğur Korkmaz, KOSGEB Müşaviri Erdal Çınar, Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Tamer Taş, finans uzmanı Hüseyin Semercioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi personeli Hüseyin Koşar, Ziraat Bankası Çorum Şube Müdürü Hasan Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı personeli Murat Gülşen, Çorum KOSGEB İl Müdürü Halit Sıddık Tomkuş, Samsun Milletvekili Mehmet Muş’un danışmanı Ercan Hacıfazlıoğlu, Samsun Milletvekili Ersan Aksu’nun danışmanı Murathan Yalçın, Ankara Vezirköprülüler Platformu Başkanı Mustafa Sezer, Platform Yönetim Kurulu Üyesi Yunis Kuzu, Cumhurbaşkan-lığı İletişim Başkanlığı’ndan Fatih Aktürk, müteahhit Nurettin Ünal, Avukat Mehmet Cebeci ve çok sayıda davetli katıldı.
Aslen Vezirköprü Çaltu Mahallesi’nden olduğunu belirterek, toplantıda konuşan SADES Sağlık Turizm Destek Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Sacit Ünal, şirketin kuruluş amacı ve yürütülecek çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ünal, Türkiye genelindeki şehir hastaneleri ve devlet hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının sosyal ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerin geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirtti.
Özellikle sağlık personelinin okul öncesi eğitim, kreş ve benzeri sosyal destek hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılmasının hedeflendiğini ifade eden Ünal, bu alandaki eksikliklerin giderilmesine yönelik projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. Sağlık çalışanlarının yaşam kalitesinin artırılmasının, sunulan sağlık hizmetlerinin verimliliğine de olumlu katkı sağlayacağını vurgulayan Ünal, yeni dönemde bu hedef doğrultusunda kapsamlı çalışmalar gerçekleştireceklerini kaydetti.
Ankara’da görev yapan Vezirköprülü hemşerileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Ünal, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek katılımcılara teşekkür etti.Karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde devam eden program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Toplantı, Vezirköprülü bürokratlar ve hemşeriler arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi açısından anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.
Huriye BARAN-VATANDAŞ

Share
34 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?