logo

Hale Çamurcu Yeni Görevine Başladı

Hale Çamurcu Yeni Görevine Başladı

Hale Çamurcu Yeni Görevine Başladı

Vezirköprü Sulh Hukuk Mahkemesine Tecrübeli İsim Atandı.

​Vezirköprü ilçesi Sulh Hukuk Mahkemesi Müdürlüğü görevine Hale Çamurcu atandı. Son olarak Havza Adliyesinde görev yapan Çamurcu, gerçekleştirilen tayinle birlikte yeni görev yeri olan Vezirköprü Sulh Hukuk Mahkemesindeki mesaisine resmen başladı.
​​ Aslen Vezirköprülü olan Hale Çamurcu, 20 yılı aşkın mesleki birikimiyle dikkat çekiyor. Görev süresi boyunca adliye teşkilatının çeşitli kademelerinde başarılı hizmetlere imza atan Çamurcu, bundan böyle doğup büyüdüğü memleketinde Sulh Hukuk Mahkemesi Müdürü olarak adli hizmetlerin sürdürülmesine katkı sağlayacak.
​​ Yıllar sonra memleketi Vezirköprü’ye dönerek hizmet verecek olmanın kendisi için ayrı bir anlam ve gurur taşıdığını belirten Çamurcu’nun, geniş mesleki tecrübesiyle yeni görevinde adli süreçlerin daha etkin, hızlı ve düzenli bir şekilde yürütülmesine önemli katkılar sunması bekleniyor.
Murat AKBAŞ-VATANDAŞ

Share
26 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?