logo

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu: “Samsun, Vezirköprü ve tüm Türkiye’nin sorunlarını çözmeye geliyoruz.”

Cumhuriyet Halk Partisi  Samsun Milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu: “Samsun, Vezirköprü ve  tüm Türkiye’nin sorunlarını  çözmeye geliyoruz.”

CHP Samsun 2. Sıra milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu Salı günü ilçemizi ziyaret etti. CHP Samsun 2. Sıra milletvekili adayı Neslihan Hancıoğlu Salı günü ilçemizi ziyaret etti. Önce partililerle görüşen Hancıoğlu daha sonra Vezirköprü sokaklarında vatandaşlarla konuşarak esnaf ziyaretlerinde bulundu. Gazetemizi de ziyaret eden Hancıoğlu iktidarın eski gücünün kalmadığını iddia ederek:- 24 Haziran’da 7 Haziran’dan daha kötü sonuç alacaklar. CHP olarak çok başarılı ve her kesimin takdirini toplayan bir seçim stratejisi kurduk. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun demokrasi için verdiği mücadele her kesimden alkış alıyor. Dedi. Vezirköprü ve Samsun’un sorunlarını Meclis’e taşımak için aday olduğunu söyleyen Hancıoğlu:- Partimizin hazırladığı seçim bildirgesi aslında her vatandaşımıza tek tek dokunan ve sorunlarına çare arayan başarılı bir belgedir. Ancak Samsun ve dolayısıyla Vezirköprü 3 bakanı olmasına rağmen istediği yatırımları alamayan bir il oldu. 16 yıldır Vezirköprü’ye ne yaptılar? Biz çok sorun var, lafla sizleri-bizleri oyalamaktan başka ortaya birşey koymadılar. Bizim gensorularımızı Meclis’te reddediyorlar. Kendileri de hiçbir şey yapmıyorlar. İktidara geldiğimizde tüm sorunları çözeceğimizi iddia ediyoruz. Dedi. Neslihan Hancıoğlu milletvekili seçilmesi durumunda 72 yıl sonra Samsun’un ilk bayan vekili olacağını kaydederek:- Kadın kollarımızla birlikte gittiğim her yerde güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu defa ‘Tamam..’ Bunu birlikte söylemek için de vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Dedi.

Share
950 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?