logo

Vezirköprü MHP’de Dursun Gülünay Dönemi Başladı

Vezirköprü MHP’de Dursun Gülünay Dönemi Başladı

Vezirköprü Milliyetçi Hareket partisi İlçe Başkanlığı’nda Ahmet Özata’nın görevinden istifa etmesinin ardından Sebahattin Yağız tarafından vekaleten yürütülen ilçe başkanlığı görevine Dursun Gülünay getirildi.

Başkanlık görevini vekâleten yürütmüş olan Sebahattin Yağız; “Seçim arifesinden bu güne kadar yönetim kurulu ve bu görevi bizlere layık gören herkese teşekkür ederim. Ben gerekli başarıyı elde ettiğimize inanıyorum. Yeni göreve atanan arkadaşımıza da başarılar diliyorum.” Dedi.

Başkanlık görevine getirilen Dursun Gülünay ise; “Sebahattin Yağız başkanımızın haziran ayından bugüne kadar parti için yapmış olduğu ve bizleri birlik ve beraberlik içerisinde bir araya getirmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı bu göreve layık gören başta genel merkezimiz il teşkilatımız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ersu Malkoç ise; “Milliyetçi Hareket Partisi 50 yıllık bir siyasi organizasyondur. Ülkücü hareketin tek siyasi organizasyonudur. Partimiz çok çeşitli hareketlerin içerisine sokulmak istenmiştir. Ancak sizler gibi Türk milliyetçisinin davasına inanan insanlar olduğu için ufak çalkantılarla bu geminin sarsılmayacağını bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Biz ülkücü hareketiz. Fitne fesat yapabilecek kim varsa ezer geçeriz.”dedi.

Eski Başkan Ahmet Özata konusunda da açıklamada bulunan Malkoç; “Ahmet Özata arkadaşımız birisi ya da birileri tarafından yönlendirilmiş. Kendisi haziran ayının sonlarına doğru sesli sözlü olmadan bir tartışma yaşatmış ve şikayet babında emniyete başvurmuştu. Bizde kendisiyle görüştüğümüzde bir yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip, şikâyetinin saklı kalması şeklinde şikâyetçi olmamıştı. Kendisinin bu şartlar altında başkanlık görevine devam edemeyeceğini düşünerek emniyette istifa dilekçesi vermiştir. Bunun üzerine ilçe başkanı olmadan seçime gidilememesi nedeniyle ilçe teşkilatımızın belirlemiş olduğu Sebahattin Yağız beyi ilçe başkanı olarak tayin etmişlerdi.”dedi.

Konuşma sonrasında başkanlık görevine getirilen Dursun Gülünay’a mazbatası teslim edildi. Toplantıya, Teşkilatlardan sorumlu il başkanı Ersu Malkoç, Samsun İl Ocak Başkanı Aslan Kösef, Vezirköprü Ülkü Ocakları Başkanı Kemal Karagöz katıldı.

Dursun Gülünay başkanlığında oluşan yeni yönetim ise; Sebahattin Yağız, Burhan Kartal, Abdullah Seber, Ahmet Kocaman, Mustafa Aygün, Basri Muşta, Ünal Doruk, Sezai Salgın, Şaban Şen, Sakıp Bedük, Mustafa Köse, Mustafa Özer, Kadir Tomak, Kadir Yılmaz, Muhterem Kılıç, Mustafa Keskin, Cihat Öz, Faruk Oğuz, Ali Pala, Kadir Bilgin, Şaban Koç, Cumhur Gömen, Mehmet Öğütçü, Yusuf Ziya Edis, Ömür Şengül, Murat Ok, Emin Boynukısa, Kurtman Ayran ve Ahmet Kurt olarak açıklandı.

Share
685 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+2 = ?