logo

AK Parti “Başkan Edis’le Yola Devam” Dedi

AK Parti “Başkan Edis’le Yola Devam” Dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Samsun Adayları tanıtım toplantısında Vezirköprü için yeniden İbrahim Sadık Edis adının çıkmasının ardından partililer tarafından belediye önünde davullu zurnalı karşılama töreni tertip edildi.

Törenin açılış konuşmasını AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt yaptı. Kurt; “Cumhurbaşkanımız tarafından başkanımız İbrahim Sadık Edis yeniden AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Kendisinin bu süreçte Allah yar ve yardımcısı olsun. Bu zamana kadar sizler bileri yalnız bırakmadınız bundan sonra da yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz. Bizler de sizleri yalnız bırakmayacağız. Cumhur ittifakı süresince bizlere desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e ve bizlere destek veren Vezirköprü Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatına teşekkür ediyoruz.”dedi.

Başkan Edis; “Çıraklık ve Kalfalık Dönemini Yaşadık, Ustalık Dönemi İçin Geliyoruz”

Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Sadık Edis ise; “Bugün Cumhurbaşkanımız bize görevi tevdi etti. Sizlerin desteğiyle üçüncü döneme başlıyoruz. 10 milyonluk bütçeyi 60 milyona çıkardık. Satmadık, borçlanmadık.” Dedi.

Konuşmasının devamında Kenevir üssünün Vezirköprü olacağını da belirten Başkan Edis; “Cumhurbaşkanımızdan kenevirin sözünü aldık. İnşallah burada işletme tesisinden tutun üretimine kadar Vezirköprü bir üs bölgesi olacak bundan sonra. Hepimize hayırlı olsun.” Dedi.

Havza-Vezirköprü ve Vezirköprü-Durağan yolunun önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılması gündemde diyerek sözlerine devam eden Edis; “Süreç hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah açıklamasını Büyükşehir Belediye Başkanımıza bırakıyoruz. Hastanemiz devam ediyor ve onuncu ayda bitecek. Kunduz Kamp Eğitim Merkezimizin onuncu ayda ihale süreci tamamlandı. Kısa bir süre içerisinde yeniden ihaleye çıkacak.” Dedi.

Biz çıraklık dönemini yaşadık, kalfalık dönemini yaşadık, ustalık dönemini de sizlerle birlikte yaşayacağız diyen Başkan Edis; “Allah hepinizden razı olsun. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah inşallah bizleri utandırmayacak. Hepinize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Konuşmaların sonrasında Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İ.Sadık Edis, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarının kalabalığı selamlamasıyla program son buldu.

Share
709 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+4 = ?