logo

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başlıyor

Yaz Spor Okulları Kayıtları Başlıyor

Gençlerimiz; onlarca spor branşı ve birçok sosyal aktivite ile yaz tatili dönemini bu yılda ücretsiz bir şekilde dolu dolu geçirecek.

Vezirköprü Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün her yıl düzenli olarak sürdürdüğü “Yaz Spor Okulu” faaliyetleri farklı branşlarda bu yıl da devam ediyor.
Bu kapsamda; çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak, yetenekli sporcuları tespit etmek ve gençleri spor branşlarına yönlendirmek hedefleniyor.
Yapılan açıklamada: “Okçuluk, Güreş, Boks, Voleybol, Taekwando, Futbol, Basketbol, Badminton, Bocce, Atletizm, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Jimnastik, Satranç, Resim, Bilek Güreşi, Judo, İzcilik, Hentbol, Step Aerobik ve dahası Sosyal ve Kültürel Aktiviteler ile her yaş grubumuza branş antrenörlerimiz eşliğinde hitap etmeye devam ediyoruz. Ve bu kursları tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirerek sporun her haneye girmesini hedefleniyor.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar; “İlçemizde de madalya almadığımız branş yok. Çoğu branşta da ilçe olmamıza rağmen illerle yarıştık Türkiye Şampiyonalarına katıldık.
Sporun girmediği hane kalmasın düşüncesiyle bu yıl da çıktığımız yolculukta “Yaz Spor Okulu” projesi kapsamında gençlerimizi, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak, yetenekli sporcuları tespit etmek ve gençlerimizi spor branşlarına yönlendirmek üzere yola çıktık.
Uyar; “Tüm çocuklarımız yaz tatilini dolu dolu geçirsin, dört duvar arasına sıkışıp kalmasın, sokaklarda olmasın, kötü alışkanlıklara bulaşmasın, fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden gelişimlerine katkı sağlasınlar çabasındayız. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak her yaş grubundan gençlerimize, Yaz Spor Okulu kapsamında yaz tatili boyunca en güzel şekilde hizmet vermek üzere bizler hazırız.” Dedi.
Kayıtlar, 10 – 14 Haziran 2019 tarihler arasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kurs kayıt odalarından alınırken, kurs başlangıcı ise 17 Haziran Pazartesi günü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sahasında Saat: 17.30’da çeşitli Spor branşlarının gösterilerinin yer alacağı açılış programı ve branşlara evrak teslimi ile 19 Haziran 2019 tarihinde Yaz Spor Okulları başlayacak.

Share
346 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?