logo

1700 Sayılı Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mustafa Kuru’nun Tayini Çıktı

1700 Sayılı Vezirköprü Tarım Kredi  Kooperatifi Müdürü  Mustafa Kuru’nun  Tayini Çıktı

İlçemizde görev süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi’nin adını duyuran başarılı müdür Mustafa Kuru, Bafra Tarım Kredi Kooperatifi’ne müdür olarak atandı.

Tayini ile ilgili olarak “VEDA VAKTİ Değerli Vezirköprülüler” başlığıyla açıklamada bulunan Kuru; “2014 yılında başlamış olduğum Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifinde görev sürem bittiğinden Bafra Tarım Kredi Kooperatifine tayin olmam nedeniyle ayrılıyorum.” İfadelerine yer verdi.

Kuru açıklamasının devamında ise; “2014 yılından bu güne kadar yürüttüğüm Müdürlük görevimde sizlere hizmetin en güzelini sunmak için gece gündüz demeden çok çalışarak, Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifini hak ettiği yere sizlerle birlikte taşıdık ve birçok şeyi beraber başardık. Ben sizlerden çok memnun olarak ayrılıyorum. İnşallah sizlerde benden memnun kalmışsınızdır. Bu bağlamda; sizlere hakkım geçmişse ben Helal ediyorum. Sizlerde helal ediniz.” İfadelerini kullandı.

Kuru açıklamasının sonunda ise; ”Sizlerle tek tek vedalaşmayı çok isterdim. Lakin buna vakit kalmadı ama artık Vezirköprü’de olmasa da Bafra’da Bir Müdürünüz, bir kardeşiniz ya da bir arkadaşınızın olduğunu sakın unutmayın. Her zaman kapım sizlere açık olacaktır. Allaha emanet olunuz…” dedi.

Mustafa Kuru’dan boşalan Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü görevine ise 1698 Sayılı Çekalan Tarım Kredi Kooperatifi Ali Atan atandı.

Atan görevine başladı
Atanmasıyla ilgili olarak “VEDA ve YENİ BİR BAŞLANGIÇ” başlığıyla sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Atan, “2020-2021 yıllarında görev yaptığım 1698 Sayılı Çekalan Tarım Kredi Kooperatifi’nden 1700 Sayılı Vezirköprü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü’ne tayin olmam nedeniyle ayrılıyorum.” Dedi.
Atan açıklamasının devamında ise, “Görev yaptığım 2 yıllık süreçte desteğini hiç esirgemeyen hep yanımda olan Yönetim Kurulu Başkanım Halit Yılmaz ve Üyelerime, Hizmetli Personelim Mustafa Uzun’a, Çekalan halkına ve çiftçilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerden çok memnun olarak ayrılıyorum. Eğer bir hakkım varsa benden yana Helal olsun. Sizlerinde helal etmenizi istiyorum.
Vezirköprü Tarım Kredi’de her zaman kapımız sizlere açık olacaktır. Allah’a emanet olunuz… 2022 yılı itibariyle Vezirköprü çiftçilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hayırlı olması dileğiyle… Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah…” ifadelerine yer verdi.

Share
326 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+7 = ?