logo

21 Şubat 2017

1930 Bafraspor’u Bafra’da devirdik

1930 Bafraspor’u  Bafra’da devirdik

Vezirköprü Belediyespor 1930 Bafra karşısında aldığı galibiyetle
derin nefes aldı..

Samsun Süper Amatör Ligi’nin 18. Haftasında 1930 Bafraspor ile pazar günü karşılaşan Vezirköprü Belediyespor Bafra’daki maçtan 2-1 galip ayrılarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Punanını 21’e çıkaran Vezirkprü Belediyespor küme düşme potasında bulunan üçüncü takım Atakent’in 5 puan üstünde son 8 haftaya avantajlı girdi.
Bu sezon ilk defa iki haftayı üst üste kazanarak 6 puanla kapattık. Takım olarak daha fazla galibiyet alarak üst sıralarda ligde yerimizi alacak güçte olduğunu oyadığı oyun ve attığı gollerle göstermiştir.
Centilmen seyircimiz de başarılı futbolcularımızın her zaman yanında olduklarını deplasman maçında göstermiştir.Uğur Yıldırım
MAÇIN ÖZETİ
1930 Bafraspor’un başlama vuruşuyla başlayan maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti.
Maçın 15. dakikasında rakip takımın oyuncusunun sert hareketi ile sakatlanan genç oyuncumuz Mustafa’nın yerine yine genç oyuncumuz Turan sahada yerini aldı.
31. dakikada sol kanattan geliştirdiğimiz atakta kale içine yapılan ortayı Turan sert bir şutla 1930 Bafraspor ağlarına yolladı. 0-1
İlk yarıda başka gol olmayınca Vezirköprü Belediyespor soyunma odasına 1-0 önde gitti.
İkinci yarı başladığında gol bulmak için Vezirköprüspor kalesine yüklenen 1930 Bafraspor 67. dakikada kazandığı kornerden gelen topu kafa ile Vezirköprü Belediyespor ağlarına gönderdi. 1-1.
Bu golden sonra her iki ekip karşılıklı olarak gol aramaya devam etti.
72. dakikada Ceyhun’un sağdan ceza sahasına yolladığı ortaya gelişine kafa ile vuran Uğur Yıldırım topu 1930 Bafra ağlarına gönderdi. 1-2
Oyun 5 dakika durdu
81. dakikada Uğur kendisine yapılan sert hareketle yerde kaldı. Ancak rakip oyuncuların Uğur’un kalkması için yaptıkları hareketler oyunu çığırından çıkardı.
Maç olayların bitmesi ile 5 dakika sonra yeniden başladı.
Karşılaşmada kalan sürede başka gol olmayınca, bu zor maçı Vezirköprü Belediyespor 2-1 kazanarak öneml bir zafere daha imza attı.
Pazar günü evinde..
Vezirköprü Belediyespor bu hafta pazar günü saat 14.00’da Vezirköprü şehir Stadı’nda 19 Mayıs Belediye ile karşılaşacak.
Ligde 3. sırada bulunan 19 Mayıs belediyesi karşısında alınacak puan ya da puanlar Vezirköprü Belediyespor için gerçekten çok önemli.
Vezirköprü seyircisinin bu hafta takımını sahasında yalnız bırakmayacağına ve centilmenliğini elinden bırakmadan takımına yakışır şekilde destek vereceğine inanıyoruz.

Share
1040 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?