logo

Cumartesi Niksar geliyor..

Cumartesi Niksar geliyor..

Süper Amatör Lige Şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Vezirköprü Belediyespor, bu hafta evinde seyircisinin önünde bir hazırlık maçı oynadı.

Daha önce kampta yaptığı iki hazırlık maçından sonra, Lâdik’te bir maç daha oynayan Vezirköprü Belediyespor A takımı evinde oynadığı Samsun Telekomspor’u 1-0 yendi.

Cumartesi günü Vezirköprü Şehir Stadı’nda oynanan maç güzel bir havada gerçekleşti.

Maçın ilk yarısında rakibine pozisyon vermeyen Vezirköprü Belediyespor eksik oyuncularına rağmen girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Pozisyon vermedik..

İlk yarı bu sonuçla 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da Süper ligdeki rakiplerinden Telekomspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Vezirköprü Belediyespor maçın 86. dakikasında penaltıdan kazandığı golle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Maçtan sonra görüştüğümüz Teknik Direktör Metin Yılmaz:

– Önemli olan hazırlık maçının skoru değil, sahaya yansıttığımız oyundur. Takımın durumundan şu ana kadar oldukça memnunum. Ancak bir kez daha gördük ki, maç yaptıkça oyuncuların saha içindeki performansları da artıyor. Bu yıl ligde seyircimizin başını önüne eğmeden seyredeceği  oyunu ortaya koyacağız. Dedi.

Yılmaz:

– Her maçın başından sonuna kadar centilmen seyircimizin desteği bizim için önemli. 12. adam olarak geçen yıl gösterdikleri performansı bu yıl da bekliyoruz. Dedi.

15 Ekim’de başlayacak lige hazırlıklarını haftanın her günü yapılan antrenmanlarla sürdüren Vezirköprü Belediyepsor’un, bundan sonraki antrenmanlarında oyun sistemini geliştirmeye ve oturtmaya yönelik çalışmalarla sürdüreceği öğrenildi.

Yeni transfer olabilir

Vezirköprü Belediyespor’da hazırlık karşılaşmalarında pozisyona girilmesine rağmen yeterli gol sesinin çıkmaması yönetimi yeni bir forvet arayışına yöneltti.

Edinilen bilgiye göre; transfer sezonunun son tarihi olan 13 Ekime kadar bir forvet daha takıma katmak için çalışma yapıldığı belirtildi.

Yönetimin takıma almak istediği birkaç oyuncu için görüşmelere devam ettiği, hücum hattına mutlaka bir oyuncu daha katılması için çalıştıkları öğrenildi.

Cumartesi günü Niksar’la..

Vezirköprü Belediyespor’un bu hafta Cumartesi günü Niksarspor ile Vezirköprü Şehir Stadı’nda saat 13.00’te bir hazırlık maçı daha oynayacağı öğrenildi.

Niksarspor’un Tokat Bölgesinde 1. Amatör’de şampiyonluğun en büyük adayı olduğu öğrenildi.

Seyirci hazır

Vezirköprü seyircisi hazırlık karşılaşmalarında bile takımlarını yalnız bırakmayacaklarının sinyalini ilk maçtan verdiler.

Telekom maçından memnun ayrılan Vezirköprü seyircisi, Vezirköprü’de hazırlanan ikinci hazırlık maçı olan Niksar karşısında da takımlarını yalnız bırakma-yarak lig hazırlıklarına de-vam edecektir.

 

Share
821 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?