logo

60 yıla girerken, DOSTLARLA…

60 yıla girerken,  DOSTLARLA…

Halis Baran, Önder Erdem, Veli Akyol, Necdet Doğu, Eyüp Mert, Mehmet Ali Ülker, Ziya Nurdan, Abdullah Öksüz, Sait Yurtçu, Mehmet Yırtıcı, Mert Aybars, Recep Tekbıyık, Ahmet Şahin, Ahmet Şık, Ahmet Özata, Tuncay Erden, Yıldız Altınel, Nuri Çelebi, Boruk Köyü Muhtarı Ali Bilgin, Hüseyin Naci Aysoylu, Erkan Vural, Hüseyin Alper, Levent Oran, Birol Aydın, Mehmet İnan, Cemil Deveci, İhsan Çınar’ın mesajları takip etti.

Şaban Şen’in “İlçemizin hür ve gür sesi Vatandaş Gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutlarım” mesajını iliştirdiği nazar boncuklu çiçeği masamızda yerini aldı.

Kadim dostlarımızdan Eraslan Akyol ve oğlu Mehmet Akyol’un pastaları ile yaptıkları kutlama ve sohbetlerinin sıcaklığı ayrı bir yer tutar.

Gazetenin de emektarlarından sayılan Hasan Kocabaş’ın telefonu, Çiğdem ve Ahmet Kesen çiftinin (Park Cafe) sıcak mesajları, (Gül Optik) Fikret Köme’nin yanımızda olmasının güzelliği..

Geçtiğimiz yıl eczacılıktan emekli olan Aybars Erer telefonda; “başta kurucunuz Vefai ağabeyime Allah’tan rahmet diliyor, sizlere başarılı nice yıllar diliyorum” Dedi.

Eski Vezirköprü Kaymakamı, emekli Vali Cengiz Bulut’un güzel dilekleri ile açtığı telefon ve bizi hiç unutmayan VATANDAŞ dostlarından oluşu..

Vezirköprü’nün “Abu’ma Mektupları’nı” yazan ve aynı sıcaklığını sürekli içinde muhafaza eden değerli öğretmen Lütfi Dinçer’in telefonu unutulur mu?

Güven Altunkaya’nın espirili kutlaması, Bafra’dan Halil İnce’nin “bu yıl da unutmadım” mesajı; İsmail Genç’in kutlama mesajları VATANDAŞ’ı mutlu etti.

    GELENLER

Pırıl pırıl öğrencileri ile VATANDAŞ’ın 60. Yılını kutlamaya gelen Müge ve Bülent Ak, İrfan Cömert, Nuri Cömert, öğrenciler Deniz Cömert, Çağdaş Çöl, Zeynep Ak, Ayşe Naz Ak, Öykü Geyik, (fotoğraf çektirmek istemeyen) Sinem Noyan pastalarıyla ziyarete gelen misafirlerimiz oldu.

Mustafa Gökmen hediyesiyle kapımızı çalan dostlarımızdan biri oldu.

Hemen peşlerinden Remziye Dinler ve Yalçın Şentürk ziyaretimize gelerek sohbetleriyle bizi sevindirdiler.

Saygın Yıldız ve Orhan Sarıer Vatandaş’ı ziyaret edenlerdendi. Her iki dostumuzla da tadına doyulmaz sohbetimiz kısa sürdü.

          Geleneksel yemek

Hemen her yıl VATANDAŞ’ın doğum gününde hazırladıkları yemekle birlikte kutlamaya gelen Ziya Akbaş ve eski Vatandaş emekçilerinden Hacımet Yılmaz ile bu yıl cumartesi günü için sözleştik. Eski İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Hakkı Ok, peşinden Refik Gürbüz birlikte sohbet ederken, Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis’in nazik ziyareti ortama farklı bir renk kattı.

Köşe yazarımız İhsan Cömert, CHP Samsun İl Yönetim Kurulu üyesi Nuri Cömert, İstanbul’da radyo televizyon okuyan Anıl Cömert ile birlikte sohbete dahil oldular.

Konumuz doğal olarak Vezirköprü oldu; öyle de devam etti.

Bu sırada gelen Ziya Akbaş ve Hacımet Yılmaz’ın gönlü bol yemekleri de herkese yetti.

Kıymetli dostlarımızdan Fikret Noyan ve Mehmet Akdeniz’in ziyaretleri ve hani ‘kazına kazına’ ettiğimiz sohbetleri; yıllardır birlikte olduğumuz Ali Sezgin ve Fikret Köme’nin başarı dilekleri..

İtfaiye emektarı Fehmi Geze de hiç bir zaman kuruluş yıldönümlerini atlamayan dostlarımızdan..

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “Biz de VATANDAŞ okuyucusuyuz. Nice yayın yılları diliyoruz.” mesajıyla yılımızı kutladı.

CHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz de “nice mutlu yıllar diliyorum” diyerek yanımızda olanlardandı.

Hepsi VATANDAŞ’ın geçirdiği zaman içerisinde ortaya koyduklarının bir kısmı olarak sayılabilecek bize güç veren dostluklar..

İyi ki varsınız..

Share
1604 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?