logo

Vezirköprü Belediyespor evinde çok önemli 3 puan aldı.. Süper 3 PUAN Vezirköprü Belediyespor’un: 2-1

Vezirköprü Belediyespor evinde çok önemli 3 puan aldı.. Süper 3 PUAN Vezirköprü Belediyespor’un: 2-1

Samsun Süper Amatör Ligin 21. Haftasında Vezirköprü Şehir Stadı’nda konuk ettiğimiz Karasamsun sporu ikinci yarıda attığımız galibiyet golüyle 2-1 yendik.

Vezirköprü Belediyespor için evinde alacağı 3 puan alt sıralardaki mücadeleler için önemli rol oynuyordu. Ligde şampiyonluk iddiası kalmayan orta sıralardaki yerini de garantileyen Karasamsun ile ligde kalmak için her puanın çok büyük önem taşıdığı Vezirköprü Belediyespor arasındaki maç ev sahibi takım için daha önemliydi.

Maçı mutlak kazanmak için sahaya çıkan Vezirköprü Belediyespor hızlı başladığı maçın 2. dakikasında sağdan Yiğithan ceza sahası içine yolladığı topu Muhammet Durdu’ya kazandırdı.

Muhammet topu düzelttikten sonra güzel bir vuruşla topu Karasamsun ağlarına gönderdi. 1-0 Golden 10 dakika sora Karasamsun atağında golü bularak durumu eşitledi. 1-1

İlk yarıda bundan sonra her iki ekip de kazanmak için elinden geleni yapsa da düzenledikleri ataklarda gol bulamadılar.

İlk yarı eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda yine karşılıklı ataklar vardı. Vezirköprü Belediyespor kalecisi Ali Karasamsun ataklarında gole izin vermedi.

70. dakikada Yiğithan Necip ile verkaç yaparak ceza sahası içine girdi. Necip’ten aldığı pası Karasamsun kalesine gönderen Yiğithan Vezirköprü Belediyespor’un galibiyet golünü attı. 2-1

Maçın geri kalan dakikalarında her iki ekip başka gol bulamayınca maçı 2-1 kazanan Vezirköprü Belediyespor kendisi için altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Maçta 1 gol ve 1 asistle oynayan Yiğithan maçın adamı oldu.

Sezonun bitmesine 5 hafta kala puanını 22’ye çıkaran Vezirköprü Belediyespor küme düşme potasındaki 3. takım olan Hacınabi ile farkı 5’e çıkararak derin bir nefes aldı.

Vezirköprü Belediyespor son 5 haftada önemli puanlar için sahaya çıkacak.

Share
556 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+3 = ?