logo

Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu bıraktığı Pınarspor’u deplasmanda 1-0 geriden gelerek yenen Vezirköprü U-19 takımı yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Lider Geri Döndü: 1-4

Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu bıraktığı Pınarspor’u deplasmanda  1-0 geriden gelerek yenen Vezirköprü U-19 takımı yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Lider Geri Döndü: 1-4

Samsun 1. Amatör U-19 Ligi’nde A grubunda ilk yarı maçları sona erdi. Bu ligde mücadele eden temsilcimiz Vezirköprü Belediyespor U-19 takımı ilk yarıyı lider tamamladı.
Geçtiğimiz hafta ilk yenilgisini Telekomspor karşısında alarak 2. duruma düşen Vezirköprü Belediyespor bu hafta deplasmanda oynadığı ve haftaya lider olarak giren G.O.Pınarspor karşısında sergilediği üstün oyunla 3 puanın sahibi olurken yeniden liderlik koltuğuna da oturdu.
Maça Gelince
Cumartesi günü Samsun’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 22. dakikada rakip gol G.O. Pınarspor golü bularak öne geçti. 1-0.
Maçta dengeleri iyi koruyan Vezirköprü Belediyespor U-19 takımı 45+2’de Umut Düşünmez ile golü buldu ve soyunma odasına moralle girdi. 1-1.
İkinci yarıda yine iyi bir oyun sergileyen Vezirköprü Belediyespor U-19 takımı 63′ de Enes Erol Baş ve 67’de Alperen Ömür’ün ayağından bulduğu gollerle rahatladı. 82’de Umut Düşünmez perdeyi kapayan golü attı.
Bu sonuçla 7 maçta sadece 1 yenilgi alan Vezirköprü Belediyespor U-19 takımı puanını 18’e çıkararak geçtiğimiz hafta bıraktığı liderlik koltuğuna yeniden oturdu.
U-19 Gençler Liginde ilk devre geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla sona erdi. Ara verilmeden başlayacak olan 2. devre maçları da bu hafta başlayacak. 2. devrenin ilk karşılaşmasında oynanması gereken Vezirköprü Belediyespor – Vezirköprü GHSİM karşılaşması Vezirköprü GHSİM’nin ligden ihraç edilmesi sebebiyle oynanmayacak. Vezirköprü Belediyespor bu haftayı dinlenerek geçirirken oynanmayan karşılaşma nedeniyle puan da almayacak.
İlk yarı değerlendirmesi
U-19 liginin A grubunda mücadele eden iki temsilcimizden lige devam eden Vezirköprü Belediyespor ilk devreyi istediği ve hak ettiği yer olan birincilik koltuğunda tamamladı.
İlk yarıda geçtiğimiz hafta ilk ve tek yenilgisini Telekom karşısında alan Vezirköprü Belediyespor, sporun centilmenliğine yakışmayan hareketlere de maruz kalmasına rağmen, kendi duruşunu bozmadan liderliğini korumayı bildi.
Aynı istek ve oyunla ikinci yarıyı da sürdürmesi durumunda Vezirköprü Belediyespor istediği yerde ligi tamamlayarak bir üst lig olan Elit Lig’e kalacaktır.
Vezirköprü’nün olması gereken yerde tamamlayacağına inanıyor, gençlerimize güveniyoruz.

Share
384 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+7 = ?