logo

Vezirköprülü Üniversiteliler Mecliste…

Vezirköprülü Üniversiteliler Mecliste…

Ankara & Vezirköprü Platformu tarafından organize edilen, Ankara’da eğitim gören Üniversite öğrencilerine yönelik sosyal kültürel aktiviteler kapsamında “kişisel gelişim – kariyer edinimi” amaçlı etkinlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edildi.

Platform Yönetim Kurulu Üyesi TBMM Özel Kalem Müdür Yardımcısı Hüseyin Koşar’ın ev sahipliğinde, şair – yazar Aydın Yüksel’in mihmandarlığında yapılan ziyarette öğrenciler ile birlikte meclis lokantasında yapılan kahvaltı sonrası Meclis oturum salonu, meclis kütüphanesi, milletvekili kulis salonları, şeref salonları ile birlikte hain 15 Temmuz Darbe girişiminde bombalanan kısımlar gezilerek bilgi edinildi.
Gezi sonrası Meclis dinlenme salonunda çay ikramı eşliğinde genel bir değerlendirme yapıldı. Ziyarete katılım sağlayan öğrenciler bu tür etkinliklerin çok verimli olduğunu, sürdürülmesinin faydalı olduğunu belirttiler.
Ankara & Vezirköprü Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülşen, Yönetim Kurulu üyeleri Bilişimci Zekai Korol, Dünya Tıp Kitabevi sahibi Mustafa Sezer ve Yunis Kuzu, Yönetim Kurulu üyelerinin aldığı kararlar doğrultusunda öğrencileri ODTÜ tekno kent’e, Polatlı Kurtuluş Savaşı açık alan müzeleri ile Gordion antik kentine, Beypazarı’na da gezi düzenlemeyi planladıklarını belirttiler.

Share
243 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?