logo

2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) İlçe Sınav Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)  İlçe Sınav Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

18-19 Haziran 2022 tarihlerinde İlçemizde de yapılacak olan 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için İlçe Kaymakam Halid Yıldız başkanlığında ÖSYM Sınav Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda; güvenlik tedbirleri ile sınav öncesinde, sınav gününde ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalara ilişkin gündem maddeleri görüşüldü.

İlçemizde huzurlu ve güvenli bir sınav ortamının oluşturulması için tüm kurumlarımızın uyum içinde görev yapacaklarını, özellikle sınav sabahı TC kimlik belgesi hususunda problem yaşayabilecek adaylarımız için İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün 18.06.2022 Cumartesi 07.00-17.00 saatlerinde, 19.06.2022 Pazar günü ise 07.00-15.30 saatleri arasında hizmet sunacağını belirten Kaymakam Halid Yıldız,  ayrıca sınava girecek adayların sınav esnasında dikkatlerinin dağılmaması için sınav yapılacak binaların yakınında taşıtların korna çalmamaları, ambulans ve itfaiye araçlarının sirenlerinin çalıştırılmaması, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılmaması, düğün, asker uğurlama vs. konvoyları oluşturulmaması, bina hafriyat yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültünün yapılmaması hususunda İlçe merkezinde hassas davranılmasının önem arz ettiğini ifade etti.

Kaymakam Halid Yıldız, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diledi.

Düzenlenen toplantıya; Kaymakam Halid Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Komiser Rıdvan Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, OMÜ Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Necati Tomal, ÖSYM METEKSAN görevlisi Öğr. Gör. İrfan Peker ve Vezirköprü MYO ÖSYM Koordinasyon Personeli Hatice Alıcı katıldı.

Share
271 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?