logo

Belediye Başkanlığı’na AK Parti’de 3.Aday Adayı Yakup İba Oldu

Belediye Başkanlığı’na AK Parti’de 3.Aday Adayı Yakup İba Oldu

31 Mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti’de aday adaylıklarını açıklayan üçüncü isim ise Yakup İba oldu.

AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısıyla Vezirköprü Belediye Başkanlığı yarışında bende varım diyen İba; “Vezirler yadigarı şu güzel ilçemizi Tarım ve Hayvancılıkla kalkınan, Rüzgar ve Güneş enerjisiyle aydınlanan biyogazla ısınan, özellikle kanyon ve yayla turizmiyle canlanan, tarih ve kültürüyle herkesi kendine cezbeden, cittaslow özelliğiyle, hatırlı yiyecekleriyle huzur veren ilçe olmalıyız.

Ancak bütünşehir yasasıyla ilçe sınırları belediye sınırı olmuştur. Sadece şehir merkezi değil, tüm mahalleler hizmet alanına dahil edilmiştir. Dolayısıyla bütün şehir sorunları bizim sorunumuzdur.

Bu güne göre bu bağlamda hazırladığımız projelerle; Çocuklarımızın içtiği suyu, aldığı nefesi temiz tutmak, kadınlarımızın eşit yaşam haklarını kendilerine sunmak, yaşlılarımızın güvende olduğunu onlara hissettirmek, gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek, kuşaklar arasında, kalpler arasında, gönüller arasında köprüler kurmak, gönül belediyeciliği yapmak asıl görevimizdir.” Dedi.

Share
1048 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?