logo

Büyükşehir’den Çocuk Şenliği

Büyükşehir’den Çocuk Şenliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Cumhuriyet Meydanı’na sığılmadı

Büyükşehir’den Çocuk Şenliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Büyükşehirin Işığı İlçelerde Parlıyor” etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çocuk Şenliği Vezirköprü’de cumartesi günü gerçekleşti.
Düzenlenen şenlikte Çocuklar ve velilerin katılımı beklenenin üzerinde olurken, Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinlikte her stantın önünde uzun kuyruklar oluştu.

İlçemizde geçtiğimiz cumartesi günü Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Büyükşehirin Işığı İlçelerde Parlıyor” etkinliği büyük ilgi gördü.
Çocuklarını alan vatandaşları Cumhuriyet Meydanı’nda bütün gün eğlendiler.
Hemen her çocuğun eğlenmesine olanak tanıyan etkinlikte stantlar önünde uzun kuyruklar oluştu.
Etkinlik alanını Kaymakam Özgür Kaya, Belediye Başkanı Murat Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gülburun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata ve ilçe protokolü de ziyaret ettiler.
Etkinliğe katılan tüm çocuklara okuma ve boyama kitabı hediye edilerek, çocukların yaz tatilini de okuyarak geçirmeleri sağlanmaya çalışıldı.
Kalabalık nedeniyle bazı vatandaşlar “daha fazla stant açılabilirdi” dediler.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizde Çocuk Şenliği düzenledi.
Cumartesi günü saat 13.00’te Vezirköprü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Sahne Etkinlikleri kapsamında; animasyon oyunları (zıpzıp top, halat çekme, çuval yarışı..), maskot dans-mini disko, buble show, pandomim, illüzyon, balon katlama, kukla gösterisi (evet-hayır yarışması gibi etkinlikler) düzenlendi. Etkinlikte masal kahramanları & palyaçolar çocuklarla resimler çekinirken, yüz boyama etkinliği, sosis balonlar yer aldı, etkinlik sırasında ziyaretçi çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır, su, çay ikramları yapıldı. Atölye Etkinlikleri kapsamında; Bilim Samsun – Bilim Atölyeleri, Keşif Kampüsü – Teknoloji Atölyeleri, Meslek Atölyeleri ziyaretçilerin ilgi odağı olarak yer aldı.
Çocuk Şenliği yoğun ziyaretçi akımına uğramışken düzenlenen şenlikte teknik ekipmanın ve görevlilerin yetersizliği dikkatlerden kaçmadı. Şenliğe katılımın fazla olması ve teknik ekipmanların ve görevlilerin yetersiz olması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu, bekleme sırasında veliler arasında ara sıra sözlü tartışmalar çıktığı gözlemlendi.
Çocuk Şenliği ziyaretleri sırasında Vezirköprü gibi nüfusu fazla olan bir ilçede bu tarz etkinliklerde teknik ekipmanın ve görevlilerin sayısının fazla olması gerektiği vatandaşlar tarafından vurgulandı.

Huriye BARAN – VATANDAŞ

Share
34 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+1 = ?