logo

Güreş ağası 8 milyon 55 bin TL’ye belirlendi

Güreş ağası 8 milyon 55 bin TL’ye belirlendi

Güreş ağası 8 milyon 55 bin TL’ye belirlendi

Kunduz Yağlı Güreşleri’nin geleneksel ağalık ihalesi de büyük ilgi gördü. Geçen yılın ağası iş insanı Hüseyin Güler, bu yıl teşekkür ederek ihaleye katılmazken, ağalık için Yahya Öztürk ile Uzman Dr. Enes Burak Uğurlu yarıştı. İhalede 8 milyon 55 bin TL teklif veren Yahya Öztürk, Kunduz Yağlı Güreşleri’nin yeni ağası oldu.
Vezirköprü’de geleneksel olarak düzenlenen Kunduz Yağlı Güreşleri’nin önemli unsurlarından biri olan güreş ağalığı ihalesi, bu yıl da büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz yılın güreş ağası Güler İnşaat sahibi Hüseyin Güler, bu yıl ağalık görevi için teşekkür ederek ihaleye katılmadı.
Güreş ağalığı için VEZDEF Genel Başkanı Yahya Öztürk ile Medisam Diş Hastaneleri Kurucusu Uzman Dr. Enes Burak Uğurlu yarıştı. Gerçekleştirilen ihalede 8 milyon 55 bin TL teklif veren VEZDEF Genel Başkanı Yahya Öztürk, 20. Kunduz Yağlı Güreşleri’nin yeni güreş ağası oldu. Öztürk’ün ağalığı kazanmasıyla birlikte Kunduz Yağlı Güreşleri’nde güreş ağalığı görevi yeni sahibine geçmiş oldu.
Murat AKBAŞ-VATANDAŞ

Share
18 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?