Son Dakika


Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan olayların ardından okullarda güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Birçok okul, formasız öğrenci kabul edilmeyeceğini duyururken, giriş-çıkışların da sıkı denetime alınacağını açıkladı.
Okullara formasız giriş yok
Okul çevresinde kontrolsüz giriş-çıkışların önüne geçmek amacıyla, özellikle sabah saatlerinde velilerin okul bahçesine girmesine izin verilmeyeceği belirtildi. Okul saatleri içerisinde öğretmen, öğrenci ve görevli personel dışında hiç kimse okul binasına alınmayacağı belirtilirken veliler yalnızca randevu sistemi üzerinden ve kimlik ibraz ederek okula giriş yapabilecek.
“Velilerin okul bahçesinde beklemesine izin verilmeyecek”
Veliler, zil çaldıktan sonra belirlenen bekleme alanında öğrencilerini alacak; öğrencisini alan velinin okul bahçesinde beklemesine izin verilmeyecek. Öğrencinin erken alınması gereken durumlarda işlemlerin yalnızca okul idaresi bilgisi dahilinde yapılacak.
Ana sınıfı öğrencileri çiçekli sürpriz taptı
Öte yandan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan üzücü gelişmelerin ardından ilçemizde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Mehmet Paşa İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, yaşanan olaylar karşısında öğretmenleri Gözde Akarsu Pınarlı’ya farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir karşılama hazırladı. Öğrenciler tarafından, öğretmenlerine moral vermek için çiçek sürprizi gerçekleştirildi.
Huriye BARAN-VATANDAŞ



BENZER HABERLER