Remziye Dinler’e 41 yıllık onur ödülü
Remziye Dinler’e 41 yıllık onur ödülü
Samsun Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen 3568 sayılı Meslek Yasası’nın 37.yıldönümü programı yoğun ilgi gördü. Programda mesleğinde 41 yılı dolduran Vezirköprülü hemşerimiz Remziye Dinler’e de plaket verildi.
Samsun Mali Müşavirler Odası, 3568 sayılı Meslek Yasası’nın yürürlüğe girişinin 37. yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu programda salon tamamen dolarken, meslek mensuplarının ilgisi mesleki dayanışma ve birlik beraberliğin güçlü bir göstergesi oldu. Programda konuşan Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Osman Arslan, mesleğin geçmişten bugüne geldiği noktayı değerlendirerek, mali müşavirlerin çözüm bekleyen taleplerini sıraladı.
Programa, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Gelir Kanunları Grup Müdürü Özdemir Özberk, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Yusuf Özbey, önceki dönem oda başkanları ve çok sayıda meslek mensubu katıldı.
Program kapsamında 1990 yılında Samsun Mali Müşavirler Odası’na kayıt olan ve mesleğe 36 yıl ve daha uzun süredir emek veren meslek mensuplarına plaket takdim edildi. Bu kapsamda ilçemizden Afife Remziye Dinler Kocabaş’da plaket alan isimler arasında yer aldı. Mesleğe 1985 yılında başlayan Dinler’e, meslek yolculuğunun 41 yılı kapsamında SMMO Başkanı Ahmet Arslan tarafından plaket takdim edildi.
Murat AKBAŞ-VATANDAŞ