logo

Vatandaş Gazetesi 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde de unutulmadı

Vatandaş Gazetesi 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde de unutulmadı

Vatandaş Gazetesi 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde de unutulmadı

Vatandaş Gazetesi, dünya genelinde kutlanan 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde de unutulmadı.
Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Atak, beraberindeki oda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vatandaş Gazetesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yapılan bu ziyarette Başkan Atak ve beraberindekiler, gazetemiz imtiyaz sahibi Göktan Teker’in şahsında tüm basın çalışanlarının gazeteciler gününü kutladı. Ziyaret sırasında yerel basının bölge kalkınmasındaki ve bilgilendirilmesindeki önemine vurgu yapıldı.
Günün bir diğer anlamlı ziyareti ise siyasi kanattan geldi. Yeni Parti İlçe Başkanı  Nazım Kale, beraberinde parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vatandaş Gazetesi’ni ziyaret etti. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen ziyarette Başkan Kale ve beraberindekiler, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Göktan Teker ile bir araya gelerek gazeteciler gününü tebrik etti.
​ Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ve samimi bir atmosferde geçen ziyaretler, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Göktan Teker, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için hem Başkan Dursun Atak’a ve oda yönetimine hem de Başkan Nazım Kale ve parti yönetimine teşekkürlerini iletti.
Murat AKBAŞ-VATANDAŞ

Share
8 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?