logo

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın İlk Dönem Ara Tatili Başladı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’nın İlk Dönem Ara Tatili Başladı

Mehmet Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Emniyet Müdürü Serhat Koray Yağcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demircan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Karne dağıtımı öncesi ilçe Kaymakamı Kudret Kurnaz tarafından çocuklara çikolata ikram edilmesinin ardından çocukların karneleri Kaymakam Kurnaz ve başkan Edis tarafından dağıtıldı.
Karne dağıtım töreni sonrası kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kudret Kurnaz; “Aşağı yukarı hepinizin karneleri çok güzel. Okuma-yazmayı da öğrenmişsiniz. Bu tatilde hepinizin en az bir kitap okumasını istiyorum. Bu ilçede çok güzel bir çocuk kütüphanesi var. Velilerimiz çocuklarıyla birlikte giderek çocuklarımızın ara tatilde okuyacakları kitapları almasını istiyorum. En az bir kitap okuyun ve bol bol oynayın. Sobanın ve kaloriferin yanında ısınırken de aldığınız o kitabı bitirin ve en az bir kitap okuyun. Bir çocuk için en önemli şey sağlık, ahlak ve karnedir. Bu karneler sizlerin hayatında üçüncü sırada gelen şeylerdir. Çocuklarınıza buna göre yaklaşın. Hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” Dedi.

Share
1006 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?