logo

“Hedefimiz şampiyonluk”

“Hedefimiz şampiyonluk”

İlçemizin tek futbol takımı olan Vezirköprü Belediyespor bu sezon ŞAMPİYONLUK parolasıyla lig hazırlıklarını sürdürüyor. İlçemizin tek futbol takımı olan Vezirköprü Belediyespor bu sezon ŞAMPİYONLUK parolasıyla lig hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk antrenmanını 23 Eylül Çarşamba günü yapacak olan Vezirköprü Belediye Spor sezon açılışı öncesi Teknik Direktör Metin Yılmaz sorularımızı yanıtladı.

Toplamda kaç transfer gerçekleştirdiniz?

– Sekiz oyuncu transfer edildi, kaleci, stoper ve orta saha bölgelerine transfer yapıldı.

Geçen sezondan kaç oyuncu var?

– Geçen sezon takımda oynayan 8-10 futbolcu var.

Hangi mevkilere transferler yapıldı?

– Bir kaleci, bir sağ bek, üç stoper, üç orta saha.

Antrenmanlar ne zaman başlayacak?

-23 Ağustos Çarşamba günü Vezirköprü Belediyespor tesislerinde çalışmalara başlayacağız. İlk etapta bayrama kadar çalışmalarımız sürecek, ardından 5 Eylül-13 Eylül arası Nevşehir’de kampa gireceğiz kamp 9 gün sürecek.

Başka transfer düşünülüyor mu?

-Kamp dönüşü hazırlık maçları oynanacağız. Bu maçlarda eksik gördüğümüz mevkilere 2 ya da 3 takviye yapabiliriz.

Bu yıl rakiplerimiz arasında güçlü gördüğünüz takımlar var mı?

-Var tabi. Terme, Bafra, Yol Spor ve Havza bunlar güçlü rakipler Samsun merkeze bağlı takımlardan da güçlü takımlar çıkabilir.

   EL ELE VERMELİYİZ

Bunların dışında eklemek istediğiniz var mı?  – Yıllardır Vezirköprü Belediyespor’a hizmet veren İrfan YOLCU’yu bu sene yardımcı antrenör ve altyapı antrenörü olarak göreve getirdik.     Yeni transferlerden beklentilerimiz yüksek potansiyelleri olan futbolcular, oyuncularımız en kısa zamanda çalışmalara başlayıp takım arkadaşları ile kaynaşarak güzel bir aile ortamı oluşturmak istiyoruz.    Şampiyonluk sadece sahada olmuyor. Eğer bu yıl şampiyon olarak BAL’a çıkmak istiyorsak bu, saha dışında da tüm sporseverler ve Vezirköprü’lü hemşerilerimizin birlik beraberliği ile olacak. Vezirköprü halkından özellikle bu sezon için daha fazla destek istiyoruz. Bir sene o da bu sene sloganıyla şampiyonluk için yola çıktık. Bu yolda tüm Vezirköprülülerin maddi manevi yanımızda olmasını bekliyoruz.

 

 

 

Share
850 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+5 = ?